Lehnsbjerg

Dit stjernetegn er unikt, og det samme er dine udviklingsmuligheder.

Du udvikler dig især, når du tør give slip på de barnlige træk, som er dit tegns typiske forsvarsmekanismer. Vil du blive klogere på dit modne stjernetegn, så læs med her.

Spring direkte ned til dit stjernetegn:

Vædder

Tyr

Tvilling

Krebs

Løve

Jomfru

Vægt

Skorpion

Skytte

Stenbuk

Vandbærer

Fisk

VÆDDER (21/3 – 20/4)
Det er universets joke, at gennemgangen af det modne tegn starter med det mest barnlige af de 12 tegn. Som det første tegn i dyrekredsen repræsenterer vædderen nemlig fødsel, og den er zodiakkens nyfødte forårsbaby: Umiddelbar og impulsstyret.

Hvis en vædder har et behov, skal det helst dækkes med det samme — faktisk er der næsten ikke noget, der er vigtigere for en vædder end at få kradset, så snart det klør.

Væddere er nemlig udstyret med en naturlig egoisme, som gør, at de altid starter på egen banehalvdel, og omverdenen kan de bedst begribe i det omfang, den relaterer sig til dem.

Hvis du fortæller en vædder en sjov historie, kan du regne med, at den liiige supplerer med en lidt sjovere, vildere anekdote fra sit eget liv. Men hvem kan bebrejde dem?

Vædderens charmerende naivitet redder den altid og sikrer, at de 11 andre tegn ikke får totalt pip. En umoden vædder er fuldkommen uopmærksom på, hvor egocentrisk den er, i øvrigt har den typisk for travlt til at gå op i, hvad andre mon synes.

Med Mars som herskerplanet er vædderen initiativrig og den, der sætter ting i gang og gerne går forrest. Det er et instinkt at komme først og være den, der fyrer startpistolen af, men dens iver og utålmodighed giver ofte bagslag på målstregen — vædderens ærlighed kan blive til bryskhed og dens lederskab til ufokuseret sejrslyst.

Vædderen spilder sit gode hoved, for den tænker ikke altid, før den handler. Det er derfor i høj grad livets øretæver, der i sidste instans ender med at modne den, ikke velgennemtænkte analyser.

Den modne vædder er et varmhjertet, dybt passioneret menneske, der har lært af sine fejl, selv om der muligvis skal mere end én skilsmisse eller ét karriereskift til. Forandringen sker, når vædderen omsider endelig vender blikket indad og får adgang til en mere eftertænksom, behersket og omgængelig version af sig selv.

Det er især kontakten til hjertet, der er vigtig for tegnets modning. Når vædderen lytter til sit hjerte og ikke er fokuseret på at vinde, vinder den først for alvor i livet.

Vædderens højeste udvikling er at glemme sit ego og få en helhedsforståelse af livet som noget, der ikke (kun) handler om den. Når det sker, er vædderen sit bedste selv, og den er et tegn, der holder sig ungdommeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.